Volg ons

Rijschool Alphen aan den Rijn

Rijschool Modules in Alphen aan den Rijn is de perfecte keuze voor het behalen van je auto-, motor- of brommerrijbewijs. Bij ons ben je verzekerd van een voordelige, erkende rijopleider met een hoog slagingspercentage. Met een vaste instructeur plus auto en de mogelijkheid om zelf je lestijden en lesuren te bepalen, wordt het behalen van je rijbewijs een prettige ervaring.

Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en dat blijkt uit de uitstekende beoordeling op basis van onze beoordelingen. Bovendien streven wij ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen om je vragen te beantwoorden of je in te plannen voor je eerste rijles.

In de regio Alphen aan den Rijn onderscheidt Rijschool Modules zich van andere rijscholen door de snelle examendatum en vriendelijk personeel. Of je nu een rijbewijs voor de auto, brommer of motor wilt halen, wij zijn jouw ideale keuze.

Neem contact met ons op via e-mail op info@rijschoolmodules.nl of telefonisch op +316 49 39 91 58 om je rijopleiding te starten.

Waarom kiezen voor rijschool Modules in Alphen aan den Rijn? 

Voordelen van rijschool Modules 

Rijschool Modules biedt je de volgende voordelen:

  • Voordelig
  • Geen wachtlijst
  • Erkende rijopleider
  • Hoog slagingspercentage
  • Vaste instructeur en auto
  • Zelf je lestijden en lesuren bepalen
  • Snelste examendatum in de regio

Onze beoordelingen en kwaliteit 

Wij streven naar kwaliteit en dat blijkt ook uit onze beoordelingen. Dit is natuurlijk iets waar we trots op zijn, want het belangrijkste voor jou is natuurlijk dat je slaagt. Toch besteden wij ook erg veel aandacht aan de manier waarop men slaagt en doen er alles aan om jou straks een veilige bestuurder te laten zijn.

Rijschool Modules staat namelijk niet alleen bekend om zijn hoogwaardige rijopleidingen en hoge slagingspercentage, maar ook om zijn betrokkenheid bij verantwoord rijden en de lokale gemeenschap van Alphen aan den Rijn. Dit betekent dat wij niet alleen leerlingen opleiden tot bekwame bestuurders, maar ook dragen wij bij aan de verkeersveiligheid binnen Alphen aan den Rijn door juiste verkeersgedrag regels mee te geven. Hierdoor gaat onze benadering verder dan alleen het lesgeven; we bereiden onze leerlingen dus voor om verantwoordelijke deelnemers van het verkeer te worden.

Daarnaast hebben we een vriendelijk en ondersteunend team dat er alles aan zal doen om je te helpen bij het behalen van je rijbewijs. Je rijbewijs halen moet in onze optiek niet alleen een must zijn, maar ook leuk zijn en daar doen onze instructeurs hard hun best voor.

Persoonlijke aanpak en begeleiding 

Bij rijschool Modules krijg je persoonlijke begeleiding en een aanpak afgestemd op jouw behoeften. Onze instructeurs zijn professioneel in het begeleiden van leerlingen met rijangst en faalangst, zodat je zelfverzekerd en veilig de weg op kunt. De wegen van Alphen aan den Rijn bieden een verscheidenheid aan rijervaringen, van de rustige, smalle straatjes aan de rand tot het drukke centrum van Alphen aan den Rijn. Rijschool Modules maakt gebruik van deze gevarieerde omgeving om leerlingen te voorzien van een breed scala aan rijervaringen.

Ons aanbod aan rijlessen in Alphen aan den Rijn 

Rijopleidingen bij rijschool Modules 

Bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn kun je terecht voor diverse rijopleidingen, zoals het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs en brommerrijbewijs.Met een team van ervaren en erkende instructeurs staan wij klaar om je te begeleiden op weg naar het door jouw gewenste rijbewijs. Rijschool Modules is voordelig en kent geen lange wachtlijsten, zoals je misschien gewend bent bij andere rijscholen. Verder is het mogelijk om zelf je lestijden en lesuren te bepalen, zodat je flexibel bent in het plannen van je rijlessen. Met de snelste examendatum in de regio ben je snel op weg naar je rijbewijs.

Examen voorbereiding en slagingspercentage 

Bij Rijschool Modules staat kwaliteit hoog in het vaandel, wat zich uit in een hoog slagingspercentage. De examengerichte rijlessen bereiden je uitstekend voor op het CBR-examen. Mocht je last hebben van faalangst of een herexamen nodig hebben, dan biedt rijschool Modules passende begeleiding om alsnog te slagen.

Beste rijschool van Alphen aan den Rijn en omstreken

Gelegen in Alphen aan den Rijn, staat rijschool Modules bekend als de topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogstaande rijopleiding.

Onze rijschool is niet alleen de ideale plek voor inwoners van Alphen aan den Rijn zelf, maar ook voor beginnend bestuurders uit de nabije steden en dorpen zoals Leiden, Gouda en Woerden, evenals dorpen als Boskoop, Hazerswoude, en Nieuwkoop.

Rijschool Modules biedt een uitzonderlijke rijopleiding met een persoonlijke touch, flexibele planning van rijlessen en een indrukwekkend slagingspercentage, waarmee het zich als voorbeeld onderscheidt in de gehele regio. Je wordt veilig opgehaald en ook veilig weer thuis gebracht, waardoor het dus niet uitmaakt waar je woont.

Rijschool
Rijschool