Volg ons

Motorrijlessen

Altijd al je motorrijbewijs willen halen? Begin dan vandaag nog!

EEN GESLAAGD LESPROGRAMMA

Wij bieden je een flexibele en doelgerichte aanpak om snel en goed je rijbewijs te behalen. Onze jarenlange ervaring en onze algemene passie voor het motorrijden is wat Rijschool Modules dé rijschool van regio Alphen Aan Den Rijn, de Bollenstreek en Leiden maakt.

Wil jij ook je motorrijbewijs halen? Kom dan snel lessen bij Rijschool Modules Leiden! Wij bieden motorrijopleidingen Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelname (AVD) aan voor alle categorieën motorrijbewijzen inclusief CBR praktijkexamen.

Welk motorrijbewijs past bij mij?

Motorrijbewijzen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die afhangen van het vermogen van de motor en leeftijd van de bestuurder. Wij leiden op voor alle vormen.

A1, A2 of volledig A?

Weet je niet voor welk rijbewijs je in aanmerking komt? We leggen het je hieronder uit:

A1: Vanaf 18 jaar (maximaal 125cc en 11 kW)

A2: Vanaf 20 jaar (maximaal 35 kW)

A:   Vanaf 24 jaar (onbeperkte categorie). Ben je ouder dan 21 en heb je al 2 jaar een A2 motor gereden? Dan kun je voor je 24ste al naar de onbeperkte categorie overstappen.

Houd er wel rekening mee dat je zonder autorijbewijs geen lessen op de openbare weg mag volgen zonder eerst je theorie gehaald te hebben.

Motorrijbewijs halen

Om je motorrijbewijs te halen moet je een drietal examens met succes afronden:

ATH: Theorie examen

AVB: Voertuigbeheersing

AVD: Verkeersdeelneming

Lessen wanneer het jou uitkomt

Wij geven van maandag tot en met zondag motorrijlessen in Leiden. Hierdoor kun je flexibel lessen wanneer jij wilt. Ook wanneer je zondagochtend of in de avonduren wilt lessen, is dit geen probleem. Les is mogelijk per uur, per blok van twee uren, per dagdeel en je begint de eerste les al met zelf rijden! 

Vertreklocatie: Leiden Fruitweg 22

Vertreklocatie: Alphen aan den Rijn Ondernemingsweg 3

Alle rijlessen vertrekken vanuit Leiden. Het voordeel is dat je meteen uit het drukke stadsverkeer bent. Tevens ligt om de hoek van onze vertreklocatie een oefenterrein. Dit scheelt kostbare lestijd.

De kledingeisen

Om je als motorrijder beter te beschermen gelden er tijdens de motorrijlessen en het motorexamen kledingeisen. Tijdens de rijlessen kun je gratis gebruik maken van de kleding van de rijschool. Eigen motorkleding mag natuurlijk ook. De kledingeisen zijn:

Helm

Oogbescherming

Handschoenen

Motorkleding (jas + broek)

Schoenen (die de enkels bedekken)

10 jaars kortingsactie, van €1380,- naar slecht €995,-

Dit bestaan we 10 jaar en dat wordt gevierd! Dit vieren we met een enorme kortingsactie! Nu tijdelijk hebben onze motorrijles pakket verlaagd van €1380,- naar slecht €995,-

995,-
  • 20 Rijlessen (60 min)
  • AVB Examen t.w.v. €150,-
  • AVD Examen t.w.v. €250,-
  • In termijnen betalen

Proefles (60 min)

30,-

Losse Les (60 min)

49,-

Marie Akkerboom
Marie Akkerboom
2024-02-01
Rijschool Modules verdient zeker 5 sterren. Ze leren je op een goede manier scooterrijden met duidelijke uitleg en flexibele lessen. De leraren zijn geduldig en weten goed hoe ze les moeten geven. Dankzij hen voelde ik me zelfverzekerd tijdens elke rijles. Ik raad deze rijschool sterk aan!
GAMER PRO
GAMER PRO
2024-01-10
Goeie rijlessen en dit is een van enige rijscholen die je niet oplichten
Esmee van Est
Esmee van Est
2024-01-09
Goede instructeur! In een keer geslaagd. Ook fijn dat je maar met 1 andere leerling les hebt.
Romano de Cuba
Romano de Cuba
2024-01-08
Goede rijschool, in een keer geslaagd!
jeroen brugman
jeroen brugman
2024-01-03
Onze dochter heeft hier heel fijn les gehad, en in 1x geslaagd💪 Zijn ook super snel met het beantwoorden van vragen via whatsapp, echt fijn Absoluut een aanrader, duidelijk en super lief.
Elize vd Zeeuw
Elize vd Zeeuw
2024-01-03
Mijn dochter vond het fijne duidelijke rijlessen. Ook is het fijn dat je maar met 2 tegelijk les hebt. 👍👍 De communicatie over de lestijden en examendag was ook prima! Al met al een aanrader.
hsan arab
hsan arab
2023-12-28
Beste rijschool
Khalid
Khalid
2023-12-27
Goeie duidelijke rijinstructeur, in 1 keer geslaagt
Antonie Radstaake
Antonie Radstaake
2023-12-20
Ik heb hier automaat rijlessen gevolgd en met succes mijn rijbewijs behaald!