Volg ons

Brommerrijlessen

Programma bromfietsrijbewijs in 1 dag 

Zorg ervoor dat je het bromfiets theoriecertificaat al in je bezit hebt voordat je aan deze rijopleiding begint!

In de ochtend volg je 4 rijlessen van 50 minuten

Daarna is er half uurtje pauze

Vervolgens rijd je 50 minuten warm

Tenslotte leg je het CBR-praktijkexamen af

Kortom; een leerzame dag, met wellicht het bromfietsrijbewijs als beloning!

Liever in twee dagen je bromfietsrijbewijs halen?
Ook dat is mogelijk. Bij het pakket van de 2-daagse rijopleiding zitten in totaal 5 rijlessen en het praktijkexamen inbegrepen. Op de eerste dag volg je 2 rijlessen en op de tweede dag 3 rijlessen. De tweede dag sluit je af met een rijexamen.

Startlocaties Leiden Fruitweg 22-24

We verzamelen ’s ochtends bij Rijschool Modules. De rijschool is gelegen aan de Fruitweg en is zeer makkelijk te vinden vanaf Station Leiden Lammenschans in Leiden (slechts op 3 minuten loopafstand!). De rijles start bij onze rijschool op Fruitweg 22-24 in Leiden, 3 km van het CBR Examencentrum. De gehele cursus rijd je dus in het examengebied. Je kunt gratis gebruik maken van onze helmen en handschoenen! Uiteraard mag je ook je eigen spullen meenemen mits deze voldoen aan de veiligheidseisen. Bij de rijschool wordt je alles uitgelegd over de les bromfiets. Dit is ook een onderdeel op je bromfietsexamen en de examinator van het CBR zal hier ook een aantal vragen over gaan stellen.

Zo snel mogelijk het bromfietsrijbewijs halen

Om het bromfietsrijbewijs op zak te krijgen moet je eerst de bromfiets theorie onder de knie krijgen. Als je het bromfiets theoriecertificaat op zak hebt kun je beginnen met de praktijk: bromfietsrijlessen volgen!

Slaag voor je bromfiets theorie

Voordat je praktijkexamen doet moet je je bromfiets theoriecertificaat behaald hebben. Het bromfiets theorie-examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er 44 goed moet hebben en wordt afgenomen in Rijswijk en Haarlem. Je kunt dit examen via Rijschool Modules aanvragen. Na het behalen van jouw theoriecertificaat is deze 1,5 jaar geldig.

Rij (bijna) vlekkeloos het bromfiets praktijkexamen

Tijdens het rijexamen moet je kunnen aantonen dat je veilig en verantwoord door het verkeer heen kan komen. Voertuigbeheersing, plaats op de weg en kijktechniek zijn belangrijke onderdelen van je examen. In totaal ben je daar ongeveer 45 minuten mee bezig waarvan 25 minuten het rijden is. Dus laat tijdens je examen zien dat jij verantwoord kan rijden!

Pakket A

Je bespaart €135

395,-
  • Praktijkexamen
  • In 1 dag je rijbewijs

Pakket B

Je bespaart €135

395,-
  • Praktijkexamen
  • In 2 dagen je rijbewijs

Herkansingspakket

2 Lessen inbegrepen

310,-
  • Praktijkexamen
  • 2 Lessen inbegrepen
Marie Akkerboom
Marie Akkerboom
2024-02-01
Rijschool Modules verdient zeker 5 sterren. Ze leren je op een goede manier scooterrijden met duidelijke uitleg en flexibele lessen. De leraren zijn geduldig en weten goed hoe ze les moeten geven. Dankzij hen voelde ik me zelfverzekerd tijdens elke rijles. Ik raad deze rijschool sterk aan!
GAMER PRO
GAMER PRO
2024-01-10
Goeie rijlessen en dit is een van enige rijscholen die je niet oplichten
Esmee van Est
Esmee van Est
2024-01-09
Goede instructeur! In een keer geslaagd. Ook fijn dat je maar met 1 andere leerling les hebt.
Romano de Cuba
Romano de Cuba
2024-01-08
Goede rijschool, in een keer geslaagd!
jeroen brugman
jeroen brugman
2024-01-03
Onze dochter heeft hier heel fijn les gehad, en in 1x geslaagd💪 Zijn ook super snel met het beantwoorden van vragen via whatsapp, echt fijn Absoluut een aanrader, duidelijk en super lief.
Elize vd Zeeuw
Elize vd Zeeuw
2024-01-03
Mijn dochter vond het fijne duidelijke rijlessen. Ook is het fijn dat je maar met 2 tegelijk les hebt. 👍👍 De communicatie over de lestijden en examendag was ook prima! Al met al een aanrader.
hsan arab
hsan arab
2023-12-28
Beste rijschool
Khalid
Khalid
2023-12-27
Goeie duidelijke rijinstructeur, in 1 keer geslaagt
Antonie Radstaake
Antonie Radstaake
2023-12-20
Ik heb hier automaat rijlessen gevolgd en met succes mijn rijbewijs behaald!