Volg ons

Autorijlessen Automaat

Automaat rijlessen Alphen Aan Den Rijn

Wil je snel en moeiteloos leren autorijden? Zoek niet verder! Bij onze rijschool kan je automaat rijlessen in Alphen aan den Rijn volgen. Zo kan je op een ontspannen en comfortabele manier de weg op. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze ervaren instructeurs staan klaar om jou de vaardigheden en het vertrouwen te geven om een zelfverzekerde bestuurder te worden.
Waarom kiezen voor rijlessen in een automaat?

Het antwoord is simpel: gemak. Met een automaat hoef je je geen zorgen te maken over het schakelen tussen versnellingen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het verkeer om je heen. Dit maakt het leerproces soepeler en stelt je in staat om sneller vooruitgang te boeken. Of je nu in de stad wilt rijden, de snelweg op wilt gaan of in druk verkeer wilt navigeren, met een automaat ben je in controle. Haal je automaat rijbewijs bij Rijschool Modules!

Automaat rijbewijs en automaat rijles Alphen aan den Rijn

“Met een rijbewijs voor de automaat mag alleen gereden worden in een automaat.
Bij rijschool Modules helpen we je graag met het halen van je automaat rijbewijs in Alphen aan den Rijn. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben een hoog slagingspercentage van mensen die in 1 keer slagen voor hun automaat rijbewijs. Daarnaast kan je je rijlessen voor een automaat ook in termijnen betalen.

Haal je automaat rijbewijs met Rijschool Modules

Wanneer je rijles in een automaat volgt en hiermee afrijdt krijg je een automaat rijbewijs. Dit rijbewijs is een rijbewijs b met code 78. Dit betekend dat je met dit rijbewijs enkel in auto’s met een volautomatische versnellingsbak mag rijden. Je mag hiermee dus niet in een auto met een handgeschakelde versnellingsbak rijden.

Automaat rijschool Alphen Aan Den Rijn

Als je op zoek bent naar een automaat rijschool in Alphen Aan Den Rijn ben je bij ons aan het juiste adres. Naast handgeschakelde autorijles kan je bij ons ook terecht voor automaat rijlessen in Alphen Aan Den Rijn Wij zijn een van de weinige rijscholen die deze lessen aanbieden. Daarnaast kan je ook altijd eerst een proefles volgen wanneer je nog twijfelt of je handgeschakeld of automaat rijlessen wilt.

Proefles automaat volgen

Bij Rijschool Modules kun je altijd een proefles volgen, dus ook wanneer je automaat rijles wilt nemen. Met behulp van deze proefles kun je kijken of wij als rijschool bij je passen. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze manier van automaat rijles geven en met je instructeur. Het voordeel van een proefles is dat je de instructeur alle vragen kan stellen die je hebt om eventuele twijfels weg te nemen. Daarnaast kunnen we aan de hand van de proefles ook goed bepalen welk pakket het beste bij jouw pas.

Hoeveel automaat rijles heb ik nodig ?

Het is moeilijk om te zeggen hoe lang automaat rijles opleiding duurt, omdat dit kan variëren van persoon tot persoon. Het hangt af van verschillende factoren, zoals hoeveel ervaring je al hebt met het rijden met andere voertuigen. Maar ook hoe snel je de materialen begrijpt hoe snel je het theorie-examen haalt. Ook is het afhankelijk van hoe snel je de theorie naar praktijk kunt vertalen. Sommige mensen hebben minder of juist meer rijlessen nodig dan anderen. Het is daarom belangrijk om een proefles te volgen en met je rijinstructeur te overleggen over automaat rijles pakket.

Begin met automaat rijlessen vanaf je 16e

Sinds 2011 is het toegestaan om vanaf je 16e rijles te nemen. Met 2 to drive kun je al met 16 jaar een theorie examen doen, met 16,5 jaar beginnen met rijlessen
en met 17 jaar een praktijkexamen voor de auto afleggen. Slaag je, dan mag je rijervaring opdoen met een begeleider naast je.
Vanaf je 18e mag je dan geheel zelfstandig gaan rijden.
word je binnenkort 16  jaar dan mag je bij Rijschool Modules theorielessen gaan volgen.Wordt je 16,5 jaar dan mag je de eerste auto rijlessen gaan volgen .Als je 17 jaar wordt, mag je het CBR praktijk examen afleggen.

Pakket A

Je bespaart €70

810,-
 • 10 Praktijklessen (60 min)
 • €7,- korting per les
 • Inclusief praktijk examen

Pakket B

Je bespaart €140

1330,-
 • 20 Praktijklessen (60 min)
 • €7,- korting per les
 • Inclusief praktijk examen

Pakket C

Je bespaart €210

1850,-
 • 30 Praktijklessen (60 min)
 • €7,- korting per les
 • Inclusief praktijk examen

Pakket D

Je bespaart €280

2370,-
 • 40 Praktijklessen (60 min)
 • €7,- korting per les
 • Inclusief praktijk examen
Emma van der werf
Emma van der werf
2023-05-27
Prima rijschool, meeste mensen slagen in een keer
Faye Stam
Faye Stam
2023-04-24
Beste rijschool in alphen aan den Rijn.
Sanji Basdew
Sanji Basdew
2023-04-15
In een keer geslaagd!! Beste rijschool in Alphen aan den Rijn !
George Basdew
George Basdew
2023-04-15
Beste Rijschool uit Alphen aan den Rijn.
Corina
Corina
2023-04-15
Goede rijinstructeur veel geleerd
maurits cools
maurits cools
2023-04-13
Rijschool Modules is zeker een aanrader! Ik had totaal geen rijervaring en toch sta ik hier nu met mijn rijbewijs!
Jem As
Jem As
2023-03-25
Fijne rijschool. In 1x geslaagd in mijn tussentijdse toets en praktijk examen. Ahmed is een goede instructeur en alles word duidelijk gecommuniceerd.
Elmas Can
Elmas Can
2023-03-01
Ik heb binnen 2 maanden in 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Abu, hij legt alles goed uit kortom geeft toplessen! Bedankt ik ga genieten van mijn rijbewijs!
Sela Zeynep Sahan
Sela Zeynep Sahan
2023-02-20
Goeie service